Vieraskirja

Karjalanpalautus ja Puolueet

Pvm: 14.07.2017 | kirjoittanut: Ari Maarnela

Karjalanpalautus ja Sosialidemokratia - osa 1/3

Seuraava artikkelisarja koostuu eri puolueiden kannanotoista sovellettuna KSA:han eli Koko Suomen Asiaan eli entiseen Karjalakysymykseen.

Lainausmerkeissä olevat kohdat ovat Suomen Sosialidemokraattisen puolueen Periaateohjelmasta vuodelta 1999.


"Yhteiskunnalisten päätösten on perustuttava kestäville arvoille ja tahdolle saavuttaa päämäärät."

Suomen yhteiskunnallisten päätösten mukaan meidän kestävänä arvona on siis edelleen: Vääryyttä saa tehdä ja vääryydellä hankitun saa pitää jos pystyy. Siinäpä oiva elämänohje tuleville sukupolville omaksuttavaksi. Lähinaapurimme on sen jo omaksunutkin."Yhteiskunnan menettelytavat suojaavat piittaamattomuudelta, joka hajoittaa yhteisön."

Kun Suomen yhteiskunnan menettelytavat sallivat, että yli puolen miljoonan ihmisen kotitalot ja maat ovat yhä vielä ryöstettyinä, on se vaikuttava kansalaisten yhteisöllisyyden kokemukseen ja luottamukseen. Suomen kansa ei koe enää Suomen yhteisöä omakseen, puolustamisen arvoiseksi - muuta kuin puheissa. Mitä se kannattaa mitään yrittää. Sen voi kuitenkin menettää ilman, että vääryyttä (sodan) jälkeenkään korjattaisiin.

Tämä näkyy tänä päivänä siinä, että emme enää osaa tai uskalla puolustaa itseämme. Meidät on kerran nujerrettu ja riviin laitettu. Viimeisimpänä esimerkkinä olkoon se, kun Suomi pantiin maksumieheksi ilmaston lämpenemisessä liittyen metsien hiilinielukysymykseen vaikkapa Ruotsiin verrattuna.

Jatkuu viikon kuluttua. Jos Luoja suo ja Allah antaa eikä Buddha pahaksi pane, Hindua ja muita jumalia unohtamatta. Eikä Isoveli sivujamme kyberoi.

Venäjä ON Suomen vihollinen

Pvm: 03.07.2017 | kirjoittanut: Ari E Maarnela

Venäjä on vihollisemme

”Evakot eivät ole teidän vihollisiamme – vihollinen on se, joka teki heistä evakkoja.”

Aika raju väite. Mutta sen takana seisoo mm. presidentti Tarja Halonen ja moni ministerimme, mm ulkoministeri Timo Soini – vaikkakin tajuamattaan.

Rautatientorilla oli mielenosoitus ”Oikeus Elää”. Se sai paljon suojelijoita aina maamme huippupoliitikosta asti.

Suojellessaan itse asiaa, niin he hyväksyivät myös sen perusteeksi esitetyt väitteet. Yksi väite oli, että Venäjä on Suomen vihollinen. Kuitenkaan esim. poliisi ei puuttunut siihen ollenkaan.

Kirjoitukseen liittyvä kuva löytyy teknisistä syistä johtuen parhaiten Aluepalautus ry:n Facebooksivuilta.

Mauno Koiviston muistoa kuunioittaen

Pvm: 12.05.2017 | kirjoittanut: Ari Maarnela

Presidentti Mauno Koivisto eli 50 vuotta kauemmin kuin isäni. Molemmat samana vuonna syntyneet. Molemmat samalla puolella puolesta maansa taistelleet. Kohdannevatko siellä - Presidentti ja Karjalan Henget.

"Taas tanssit on tuonelan tanhuilla,
moni vainaa siellä jo oottaa,
kun Mauno astuvi piirihin,
heimo Karjalan hälle kai huokaa:
elossa maan päämiehenä uljahan,
emme nähneet sun maatas enää puolustavan.

Vaan mannun menneen ryöstetyn,
sä kynsiin jätit ryssäsen,
kas rakkahampi sulle oli vääryyys voimakas,
kuin maasi kansan luottamus."

Keskiviikkona 3.5.2017

Pvm: 03.05.2017 | kirjoittanut: Ari Maarnela

Tänään on monien muistojen päivä.

Ensinnäkin oli nimittäin "Vääryttä saa tehdä ja väärydellä hankitun saa pitää"- yhdistyksen perustamiskokous. Kunniapuheenjohtahjaksi tuli itseoikeutetusti Presidentti Vladimir Putin ja kunniajäseniksi valittiin yksimielisesti Presidentit Koivisto, Halonen, Ahtisaari ja Niinistö. Kunniasihteerinä jatkaa toistaiseksi Ari Maarnela.

Yhdistys on vapaa kaikille, jotka hyväksyvät yhdistyksen moton, joka löytyy jo sen nimestäkin eli "Vääryyttä saa tehdä ja vääryydellä hankitun saa pitää, jos pystyy".

Tämän johdosta kuitenkin esim. Aleksis Kivenkadun S-Marketista olutpullon varastanut juoppo ei voi päästä yhdistyksemme jäseneksi. Hän kyllä teki vääryyttä - mutta ei pystynyt pitämään sitä. Siihen tarvittiin tosin kaksi vartijaa ja kaksi poliisia.

Presidentti Putin sen sijaan on kyennyt pitämään Karjalan ja muut ryöstömaansa. Siihenkin toisin tarvittiin neljä ihmistä. Ylllä mainitut presidentit.


Toinen uutinen on surullinen. Yhdistyksemme pitkäaikainen jäsen, monessa mukana ollut Raimo Kivelä siunataan haudan lepoon juuri tänään keskiviikkona 3.5.2017 kello 15.00 alkaen Koski TL- pitäjässä. Jäämme kaipaaman häntä ja pyrimme omalta osaltamme jatkamaan sitä rauhanomaista ja lupsakkaa palautuslinjaa, joka hänellä oli.

Tänään on tapahtunut toki muutakin - vaikkain menneinä vuosina - jollainen tämäkin vuosi on jonain päivänä oleva.

3.5.1791 Ensimmäinen nykyaikainen perustuslaki Euroopassa astui voimaan Puolassa

3.5.1808 Viaporin komendantti antautui venäläisille.

3.5.1939 Stalin nimtti Molotovin Neuvostoliiton ulkoministeriksi.

Tänään on myös YK:n Maailman lehdistönvapauden päivä.

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

Pvm: 23.06.2018 | kirjoittanut: AlbertDum

The prostate is a vital a part of a male's reproductive system. It secretes fluids that assist the transportation and activation of sperm. The prostate related is situated just while watching rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it will always be really really irritating and inconvenient for the patient as his urinary product is directly affected.

The common prostate health issues are prostate infection, enlarged prostate and prostate type of cancer.Prostate infection, also referred to as prostatitis, is among the most common prostate-related overuse injury in men younger than 55 yrs . old. Infections with the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis could be the least common of all forms of prostate infection. It is caused by bacteria based in the large intestines or urinary tract. Patients may go through fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to help remedy the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition connected with a particular defect inside the gland and also the persistence presence of bacteria inside the urinary tract. It can be a result of trauma on the urinary tract or by infections received from other areas from the body. A patient can experience testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it may be treated by removal in the prostate defect accompanied by the utilization antibiotics and NSAIDs to treat the inflammation.

Non-bacterial prostatitis makes up about approximately 90% of all prostatitis cases; however, researchers have not yet to ascertain the sources of these conditions. Some researchers believe that chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other feel that intensive exercise and high lifting might cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a suitable weight loss program is important. These are some of the steps you can take to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is necessary for general health and it'll also maintain your urinary track clean.

2. Some studies suggest that several ejaculations per week will prevent cancer of prostate.

3. Eat pork without excess. It has been shown that consuming greater than four meals of beef a week will heighten the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to make certain sufficient intake of nutrients necessary for prostate health.

The most significant measure to adopt to make sure a proper prostate is to select regular prostate health screening. If you are forty years and above, you should choose prostate examination at least once a year.

Isämme meidän - tarina oman lapsen hylkäämisestä

Pvm: 14.03.2017 | kirjoittanut: Ari Maarnela

Kuulin seuraavan tarinan eräältä jo eläkkeellä olevalta viranomaiselta. Nyt voin toistaa sen.


Tarinan alku

Salassapidettävän poliisiraportin mukaan eräs suomalainen perhe oli viime vuosikymmenellä matkustanut Eurooppaan lomalle - isä ja äiti ja heidän nuori tyttärensä - sellainen sinisilmäinen, vaaleahiuksinen kultakutri. Matkalla lapsi oli kadonnut eikä häntä enää löydetty. Poliisin mukaan lapsi oli joutunut kansainvälisen ihmiskaupan uhriksi - myyty seksiorjaksi tai leikattu sisäelimet elinkauppaan.

Lapsen äiti masentui ja sekosi tuskaansa ja joutui lääkitykselle ja eläkkeelle. Lapsen isä hukutti surunsa työhön. Näin hän selvisi joten kuten pävästä toiseen.


Poliisi löytää lapsen

Meni kahdeksan vuotta ja perhe sai poliisilta ilmoituksen. Tytär oli löytynyt. Jonkin kansainvälisen poliisioperaation yhteydessä oli vapautettu joukko ihmiskaupan uhreja ja heidän tyttärensä oli ollut mukana siinä joukossa. Tytär oli tulossa takaisin Suomeen lentokoneella. Vanhempia pyydettiin tulemaan mukaan kentälle.

Mutta poliisi halusi ensin varoittaa isää. Tytär ei ollut enää niin kuin ennen. Hänet oli raiskattu moneen kertaan. Hän oli synnyttänyt ainakin kolme lasta. Hänellä oli C-hepatiitti ja hän oli HIV-positiivinen. Hän oli unohtanut suomen kielen eikä ollut muistanut edes omaa nimeään. Mutta hän oli elossa ja hänet palautettaisiin kotiin. Äiti ymmärsi jotain mutta ei sanonut mitään. Isä tunsi toivon heräävän.


Lapsen kohtalo Suomessa

Tuona aamuna perhe meni lentokentälle lastaan vastaan. Mutta isä ei tunnistanutkaan omaansa. Hän näki kuinka poliisi meni tapaamaan jotain matkustajaa ja tämän mukana ollutta ihmistä. Mutta minkälainen tuo ihminen olikaan. Hänen silmissään oli tyhjä ilme. Hän seisoi hiljaa paikallaan itseään huojuttaen, minnekään katsomatta, mihinkään reagoimatta. Ja silloin isä ymmärsi. Hän katseli omaa tytärtään. Raiskattua, ruhjottua, saastunutta - psyykkisesti sairasta - mielenvikaista ihmistä. Silloin isän sisällä repesi jotain. Hän sanoi poliisille, että ei tuo ole minun lapseni, minä en huoli häntä, perääntyi, kääntyi ympäri ja lähti kävelemään pois.


Järkipuhekaan ei auttanut

Poliisi oli juossut isän perään, pysäyttänyt tämän ja sanonut, että tyttö voidaan kyllä kuntouttaa. Se veisi aikaa ja rahaa mutta te saisitte kyllä vielä oman lapsenne takaisin. Isä katsoi poliisin ohi lastaan. Ei sanonut mitään, kääntyi vain uudestaan ympäri ja lähti.

Mitä mieltä meidän pitäisi olla tuosta isästä. Haluaisin kuulla sen.

Koska minä olin tuo isä - ja minusta tuntuu, että valtaosa suomalaisista on yhä kuin tuo isä.

Jos asia tuntuu kaukaiselta tai oudolta - tai jos haluaisi sivuuttaa asian ajattelemalla, että hulluhan tuo isä on - ei se minua koskisi - en minä sellainen olisi.

Niin laitapa nyt tuon isän tilalle Suomen kansa ja tuon tyttären tilalle Karjala.

(tarina on jatkuva)Kuvastaa

Pvm: 17.12.2016 | kirjoittanut: Voitto Varma

tällä foorumilla puhutaan asiaa, jopa arkisin symbolismein, se on todellisuutta, kansalaiset ovat eturintamassa kertomassa oikeat piirteet ja sisällöt

Miksi Karjala-kysymys on tärkeä

Pvm: 08.12.2016 | kirjoittanut: Ari Maarnela

Istuin Kaisaniemen metroaseman yläkerran kahvilassa, kun siinä vieressä joku mies hakkasi näköjään vaimonsa. Kun poliisi siinä sitten tuli paikalle, niin hän kysyi minulta, että miksi minä en puuttunut asiaan. Katsoin poliisia hämmästyneenä - taputin taskuani ja sanoin, että minun kännykkäni on kyllä ihan hyvässä turvassa.

Toiminnan suunta on tärkeä

Pvm: 19.03.2016 | kirjoittanut: Ari Maarnela

Toiminnan suunta on tärkeä - se että näkee yhteiskunnan laajemmin. Pitäkäämme siis huolta siitä, että toimimme oikein - oikeaan suuntaan - loppu pitää silloin itsestään huolta (-Tuntematon)

Vast:Toiminnan suunta on tärkeä

Pvm: 10.10.2016 | kirjoittanut: Ensio Armonperä

Olen edelleenkin sitä mieltä, että vääryyttä saa tehdä - ja vääryydellä hankitun saa pitää." Kuka nykyisestä - 2016 - Suomen hallituksesta allekirjoittaa tämän. Teon tasolla?

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Uusi kommentti