Vieraskirja

Vast:asiaa

Pvm: 12.10.2018 | kirjoittanut: Petteri

NYT SINÄKIN JO TÄLLÄ SAATANA!

Vast:Vast:asiaa

Pvm: 15.10.2018 | kirjoittanut: Marki Fobba

Ärsyttääkö Petteri kun otin sun sivut alas!? Kohta saat bännit täälläki!

Neekereistä

Pvm: 11.10.2018 | kirjoittanut: Vertti Kuusto

MÄÄ VIHHAAN NIITÄ!! SIIS NEEKEREITÄ!!

Vast:Neekereistä

Pvm: 11.10.2018 | kirjoittanut: Petteri

Hmh! Nyt tulit vielä tännekki pilaamaan keskustelupalstan! Jätä mut jo rauhaan saatana!

Miksi mitään ei tapahdu?

Pvm: 27.07.2018 | kirjoittanut: Mika

Tuntuu siltä että naapurimaassa asia on enemmän esillä kuin Suomessa! Miksi mitään ei tapahdu Suomessa? Nyt jos koskaan pitäisi varautua Venäjän romahdukseen. Pitää olla realisti, mutta jotain olisi saavutettavissa!

karjalan-palautus

Pvm: 08.09.2017 | kirjoittanut: tenho Rautiainen

karjalan palautuksesta,olisi keskusteltava,on,oltu liiankauan hiljaa, asioita, ei ,hoideta vaikenemisella, tarvittaessa, olisi,järjestaettävä, mielen ilmaisu tilaisuuksia

Vast:karjalan-palautus

Pvm: 20.10.2017 | kirjoittanut: Aluepalautus

Sitä me teemme, ja tekijöitä lisää. Se on elämää se !

Vast:karjalan-palautus

Pvm: 11.10.2018 | kirjoittanut: Jarno Lehtonen

ÄLÄ UNOHA PETSAMON KANS!

"Tapa naapurisi - jos uhkaksi koet"

Pvm: 31.07.2017 | kirjoittanut: Ari Maarnela

”Suomessa asuvat ulkomaalaiset voidaan tarvittaessa vaikka tappaa.”

Kuulostaako yllytykseltä. Toivottavasti.

”Mikäli maassa asuvat ulkomaalaiset aiheuttavat tulevaisuudessa (varsin suuren) uhan viisimiljoonaiselle maalle – voidaan siihen tilanteeseen johtanut ongelma korjata. Mieluiten jo etukäteen. Ja jos siitä on seurauksena ihmishenkien menetyksiä – niin se on vain valitettava välttämätön paha.”

Kyse ei ole minun mielipiteestäni. Tämän kannanoton mukaisen arvomaailman ovat kaikki maamme ylimmät johtajat ja hallitukset hyväksyneet.

Presidentti Vladimir Putin nimittäin sanoi, että ” … vuoden 1939 sodan syynä oli kuitenkin Suomen raja, joka oli vain 17 – 20 kilometrin päässä Pietarista … Suomen ja Neuvostoliiton (Tarton rauhan mukainen) raja oli varsin suuri uhka viisimiljoonaiselle kaupungille (Leningradille). Uskon, että silloin bolsevikit yrittivät korjata ne historialliset virheet.”

Eli – Presidentti Putinin mukaan pelkkä uhka oikeutti ennakkoon tappamaan 100 000 ihmistä ja ajamaan puoli miljoonaa muuta ihmistä pois kodeistaan. Tätä Presidentti Putinin lausuntoa ei ole maamme ylin johto kiistänyt, eikä kommentoinut. Se tarkoittaa, että arvomaailmallisesti he hyväksyvät ihmisten tappamisen jo vaikka ennakkoon – ehkäisevästi – jos ihmiset koetaan uhaksi.

”Kyllä se siitä.”

Presidentti Vladimir Putinin vierailun aiheuttaman ihastusaallon jälkimainingit ehkäisivät artikkelisarjan Puolueiden ja niiden Periaateohjelmien tutkimisen liittyen niissä oleviin arvomaailmallisiin kysymyksiin mitä tulee ns. Karjala-kysymyksen käsittelyyn.
Sarja jatkuu piakkoin.

Karjalanpalautus ja Puolueet - osa 2

Pvm: 20.07.2017 | kirjoittanut: Ari Maarnela

Karjalanpalautus ja Sosialidemokratia - osa 2/3
(osa 1/3 on julkaistu viikko sitten tällä sivustolla)

Lainausmerkeissä olevat kohdat ovat Suomen Sosialidemokraattisen puolueen Periaateohjelmasta vuodelta 1999.

Hallitus ja eduskunta normittavat kansalaisten moraalia."Lait ja sopimukset ovat edistyksen välineitä ristiriitojen ratkaisemiseksi."

Kansainvälisten lakien ja sopimusten mukaan maat kuuluvat aina niiden alkuperäisille omistajilleen - vaikkakin olisivat miehitettyinä. Ei siis pidä ihmetellä, että on ristiriitoja - että miksi ryssä on yhä ryssä. Lakia ja sopimuksia ei ole siis käytetty edistyksen välineinä.


"Kokiessaan yhteisön omakseen, kansalaiset ottavat vastuuta sen kehityksestä ja yhteisö menestyy."

Suomessa ihmisten välinpitämättömyys on kasvanut eli yhteisöllisyyden tunne on vähentynyt. Se johtuu kasvatuksesta. Samalla kun annamme vaikkapa puoli miljardia euroa nuorten ulkomaalaisten elättämiseen - niin poistamme saman summan oman maamme vanhusväestöltä. Kansalaiset - alistetut - eivät uskalla ottaa vastuuta omistaan, koskapa eivät enää koe - yleensä alitajuisesti - yhteisöä omakseen. Ja juuret löytyvät kansakunnan omasta historiasta. Omien kansanedustajiemme - "vanhempiemme" - alistuvuuteen ohjaavasta esimerkistä."Jokaisella on vastuu kykyjensä mukaan puuttua tapahtumiin."
Samalla kun KOSA:n (ent. Karjalanpautus) kannattajia syyllistetään menneisyyteen juuttumisesta, niin samalla kuitenkin Demarien Periaateohjelmassa nimenomaan kannustettaan puuttumaan vääryyksiin. Paitsi. Ellei ihmisten kotien ryöstämistä koetakaan vääryytenä. Enää. Tai, että asia on vääryys vain silloin, kun Demarit sen itse vääryydeksi nimeävät.


Jatkuu viikon kuluttua. Jos Luoja suo ja Allah antaa eikä Buddha pahaksi pane, Hindua ja muita jumalia unohtamatta. Eikä Isoveli sivujamme kyberoi.
(KOSA = Koko Suomen Asia)


<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Uusi kommentti