Vieraskirja

Miksi mitään ei tapahdu?

Pvm: 27.07.2018 | kirjoittanut: Mika

Tuntuu siltä että naapurimaassa asia on enemmän esillä kuin Suomessa! Miksi mitään ei tapahdu Suomessa? Nyt jos koskaan pitäisi varautua Venäjän romahdukseen. Pitää olla realisti, mutta jotain olisi saavutettavissa!

karjalan-palautus

Pvm: 08.09.2017 | kirjoittanut: tenho Rautiainen

karjalan palautuksesta,olisi keskusteltava,on,oltu liiankauan hiljaa, asioita, ei ,hoideta vaikenemisella, tarvittaessa, olisi,järjestaettävä, mielen ilmaisu tilaisuuksia

Vast:karjalan-palautus

Pvm: 20.10.2017 | kirjoittanut: Aluepalautus

Sitä me teemme, ja tekijöitä lisää. Se on elämää se !

"Tapa naapurisi - jos uhkaksi koet"

Pvm: 31.07.2017 | kirjoittanut: Ari Maarnela

”Suomessa asuvat ulkomaalaiset voidaan tarvittaessa vaikka tappaa.”

Kuulostaako yllytykseltä. Toivottavasti.

”Mikäli maassa asuvat ulkomaalaiset aiheuttavat tulevaisuudessa (varsin suuren) uhan viisimiljoonaiselle maalle – voidaan siihen tilanteeseen johtanut ongelma korjata. Mieluiten jo etukäteen. Ja jos siitä on seurauksena ihmishenkien menetyksiä – niin se on vain valitettava välttämätön paha.”

Kyse ei ole minun mielipiteestäni. Tämän kannanoton mukaisen arvomaailman ovat kaikki maamme ylimmät johtajat ja hallitukset hyväksyneet.

Presidentti Vladimir Putin nimittäin sanoi, että ” … vuoden 1939 sodan syynä oli kuitenkin Suomen raja, joka oli vain 17 – 20 kilometrin päässä Pietarista … Suomen ja Neuvostoliiton (Tarton rauhan mukainen) raja oli varsin suuri uhka viisimiljoonaiselle kaupungille (Leningradille). Uskon, että silloin bolsevikit yrittivät korjata ne historialliset virheet.”

Eli – Presidentti Putinin mukaan pelkkä uhka oikeutti ennakkoon tappamaan 100 000 ihmistä ja ajamaan puoli miljoonaa muuta ihmistä pois kodeistaan. Tätä Presidentti Putinin lausuntoa ei ole maamme ylin johto kiistänyt, eikä kommentoinut. Se tarkoittaa, että arvomaailmallisesti he hyväksyvät ihmisten tappamisen jo vaikka ennakkoon – ehkäisevästi – jos ihmiset koetaan uhaksi.

”Kyllä se siitä.”

Presidentti Vladimir Putinin vierailun aiheuttaman ihastusaallon jälkimainingit ehkäisivät artikkelisarjan Puolueiden ja niiden Periaateohjelmien tutkimisen liittyen niissä oleviin arvomaailmallisiin kysymyksiin mitä tulee ns. Karjala-kysymyksen käsittelyyn.
Sarja jatkuu piakkoin.

Karjalanpalautus ja Puolueet - osa 2

Pvm: 20.07.2017 | kirjoittanut: Ari Maarnela

Karjalanpalautus ja Sosialidemokratia - osa 2/3
(osa 1/3 on julkaistu viikko sitten tällä sivustolla)

Lainausmerkeissä olevat kohdat ovat Suomen Sosialidemokraattisen puolueen Periaateohjelmasta vuodelta 1999.

Hallitus ja eduskunta normittavat kansalaisten moraalia."Lait ja sopimukset ovat edistyksen välineitä ristiriitojen ratkaisemiseksi."

Kansainvälisten lakien ja sopimusten mukaan maat kuuluvat aina niiden alkuperäisille omistajilleen - vaikkakin olisivat miehitettyinä. Ei siis pidä ihmetellä, että on ristiriitoja - että miksi ryssä on yhä ryssä. Lakia ja sopimuksia ei ole siis käytetty edistyksen välineinä.


"Kokiessaan yhteisön omakseen, kansalaiset ottavat vastuuta sen kehityksestä ja yhteisö menestyy."

Suomessa ihmisten välinpitämättömyys on kasvanut eli yhteisöllisyyden tunne on vähentynyt. Se johtuu kasvatuksesta. Samalla kun annamme vaikkapa puoli miljardia euroa nuorten ulkomaalaisten elättämiseen - niin poistamme saman summan oman maamme vanhusväestöltä. Kansalaiset - alistetut - eivät uskalla ottaa vastuuta omistaan, koskapa eivät enää koe - yleensä alitajuisesti - yhteisöä omakseen. Ja juuret löytyvät kansakunnan omasta historiasta. Omien kansanedustajiemme - "vanhempiemme" - alistuvuuteen ohjaavasta esimerkistä."Jokaisella on vastuu kykyjensä mukaan puuttua tapahtumiin."
Samalla kun KOSA:n (ent. Karjalanpautus) kannattajia syyllistetään menneisyyteen juuttumisesta, niin samalla kuitenkin Demarien Periaateohjelmassa nimenomaan kannustettaan puuttumaan vääryyksiin. Paitsi. Ellei ihmisten kotien ryöstämistä koetakaan vääryytenä. Enää. Tai, että asia on vääryys vain silloin, kun Demarit sen itse vääryydeksi nimeävät.


Jatkuu viikon kuluttua. Jos Luoja suo ja Allah antaa eikä Buddha pahaksi pane, Hindua ja muita jumalia unohtamatta. Eikä Isoveli sivujamme kyberoi.
(KOSA = Koko Suomen Asia)


Karjalanpalautus ja Puolueet

Pvm: 14.07.2017 | kirjoittanut: Ari Maarnela

Karjalanpalautus ja Sosialidemokratia - osa 1/3

Seuraava artikkelisarja koostuu eri puolueiden kannanotoista sovellettuna KSA:han eli Koko Suomen Asiaan eli entiseen Karjalakysymykseen.

Lainausmerkeissä olevat kohdat ovat Suomen Sosialidemokraattisen puolueen Periaateohjelmasta vuodelta 1999.


"Yhteiskunnalisten päätösten on perustuttava kestäville arvoille ja tahdolle saavuttaa päämäärät."

Suomen yhteiskunnallisten päätösten mukaan meidän kestävänä arvona on siis edelleen: Vääryyttä saa tehdä ja vääryydellä hankitun saa pitää jos pystyy. Siinäpä oiva elämänohje tuleville sukupolville omaksuttavaksi. Lähinaapurimme on sen jo omaksunutkin."Yhteiskunnan menettelytavat suojaavat piittaamattomuudelta, joka hajoittaa yhteisön."

Kun Suomen yhteiskunnan menettelytavat sallivat, että yli puolen miljoonan ihmisen kotitalot ja maat ovat yhä vielä ryöstettyinä, on se vaikuttava kansalaisten yhteisöllisyyden kokemukseen ja luottamukseen. Suomen kansa ei koe enää Suomen yhteisöä omakseen, puolustamisen arvoiseksi - muuta kuin puheissa. Mitä se kannattaa mitään yrittää. Sen voi kuitenkin menettää ilman, että vääryyttä (sodan) jälkeenkään korjattaisiin.

Tämä näkyy tänä päivänä siinä, että emme enää osaa tai uskalla puolustaa itseämme. Meidät on kerran nujerrettu ja riviin laitettu. Viimeisimpänä esimerkkinä olkoon se, kun Suomi pantiin maksumieheksi ilmaston lämpenemisessä liittyen metsien hiilinielukysymykseen vaikkapa Ruotsiin verrattuna.

Jatkuu viikon kuluttua. Jos Luoja suo ja Allah antaa eikä Buddha pahaksi pane, Hindua ja muita jumalia unohtamatta. Eikä Isoveli sivujamme kyberoi.

Venäjä ON Suomen vihollinen

Pvm: 03.07.2017 | kirjoittanut: Ari E Maarnela

Venäjä on vihollisemme

”Evakot eivät ole teidän vihollisiamme – vihollinen on se, joka teki heistä evakkoja.”

Aika raju väite. Mutta sen takana seisoo mm. presidentti Tarja Halonen ja moni ministerimme, mm ulkoministeri Timo Soini – vaikkakin tajuamattaan.

Rautatientorilla oli mielenosoitus ”Oikeus Elää”. Se sai paljon suojelijoita aina maamme huippupoliitikosta asti.

Suojellessaan itse asiaa, niin he hyväksyivät myös sen perusteeksi esitetyt väitteet. Yksi väite oli, että Venäjä on Suomen vihollinen. Kuitenkaan esim. poliisi ei puuttunut siihen ollenkaan.

Kirjoitukseen liittyvä kuva löytyy teknisistä syistä johtuen parhaiten Aluepalautus ry:n Facebooksivuilta.

Mauno Koiviston muistoa kuunioittaen

Pvm: 12.05.2017 | kirjoittanut: Ari Maarnela

Presidentti Mauno Koivisto eli 50 vuotta kauemmin kuin isäni. Molemmat samana vuonna syntyneet. Molemmat samalla puolella puolesta maansa taistelleet. Kohdannevatko siellä - Presidentti ja Karjalan Henget.

"Taas tanssit on tuonelan tanhuilla,
moni vainaa siellä jo oottaa,
kun Mauno astuvi piirihin,
heimo Karjalan hälle kai huokaa:
elossa maan päämiehenä uljahan,
emme nähneet sun maatas enää puolustavan.

Vaan mannun menneen ryöstetyn,
sä kynsiin jätit ryssäsen,
kas rakkahampi sulle oli vääryyys voimakas,
kuin maasi kansan luottamus."

Keskiviikkona 3.5.2017

Pvm: 03.05.2017 | kirjoittanut: Ari Maarnela

Tänään on monien muistojen päivä.

Ensinnäkin oli nimittäin "Vääryttä saa tehdä ja väärydellä hankitun saa pitää"- yhdistyksen perustamiskokous. Kunniapuheenjohtahjaksi tuli itseoikeutetusti Presidentti Vladimir Putin ja kunniajäseniksi valittiin yksimielisesti Presidentit Koivisto, Halonen, Ahtisaari ja Niinistö. Kunniasihteerinä jatkaa toistaiseksi Ari Maarnela.

Yhdistys on vapaa kaikille, jotka hyväksyvät yhdistyksen moton, joka löytyy jo sen nimestäkin eli "Vääryyttä saa tehdä ja vääryydellä hankitun saa pitää, jos pystyy".

Tämän johdosta kuitenkin esim. Aleksis Kivenkadun S-Marketista olutpullon varastanut juoppo ei voi päästä yhdistyksemme jäseneksi. Hän kyllä teki vääryyttä - mutta ei pystynyt pitämään sitä. Siihen tarvittiin tosin kaksi vartijaa ja kaksi poliisia.

Presidentti Putin sen sijaan on kyennyt pitämään Karjalan ja muut ryöstömaansa. Siihenkin toisin tarvittiin neljä ihmistä. Ylllä mainitut presidentit.


Toinen uutinen on surullinen. Yhdistyksemme pitkäaikainen jäsen, monessa mukana ollut Raimo Kivelä siunataan haudan lepoon juuri tänään keskiviikkona 3.5.2017 kello 15.00 alkaen Koski TL- pitäjässä. Jäämme kaipaaman häntä ja pyrimme omalta osaltamme jatkamaan sitä rauhanomaista ja lupsakkaa palautuslinjaa, joka hänellä oli.

Tänään on tapahtunut toki muutakin - vaikkain menneinä vuosina - jollainen tämäkin vuosi on jonain päivänä oleva.

3.5.1791 Ensimmäinen nykyaikainen perustuslaki Euroopassa astui voimaan Puolassa

3.5.1808 Viaporin komendantti antautui venäläisille.

3.5.1939 Stalin nimtti Molotovin Neuvostoliiton ulkoministeriksi.

Tänään on myös YK:n Maailman lehdistönvapauden päivä.

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

Pvm: 23.06.2018 | kirjoittanut: AlbertDum

The prostate is a vital a part of a male's reproductive system. It secretes fluids that assist the transportation and activation of sperm. The prostate related is situated just while watching rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it will always be really really irritating and inconvenient for the patient as his urinary product is directly affected.

The common prostate health issues are prostate infection, enlarged prostate and prostate type of cancer.Prostate infection, also referred to as prostatitis, is among the most common prostate-related overuse injury in men younger than 55 yrs . old. Infections with the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis could be the least common of all forms of prostate infection. It is caused by bacteria based in the large intestines or urinary tract. Patients may go through fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to help remedy the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition connected with a particular defect inside the gland and also the persistence presence of bacteria inside the urinary tract. It can be a result of trauma on the urinary tract or by infections received from other areas from the body. A patient can experience testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it may be treated by removal in the prostate defect accompanied by the utilization antibiotics and NSAIDs to treat the inflammation.

Non-bacterial prostatitis makes up about approximately 90% of all prostatitis cases; however, researchers have not yet to ascertain the sources of these conditions. Some researchers believe that chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other feel that intensive exercise and high lifting might cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a suitable weight loss program is important. These are some of the steps you can take to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is necessary for general health and it'll also maintain your urinary track clean.

2. Some studies suggest that several ejaculations per week will prevent cancer of prostate.

3. Eat pork without excess. It has been shown that consuming greater than four meals of beef a week will heighten the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to make certain sufficient intake of nutrients necessary for prostate health.

The most significant measure to adopt to make sure a proper prostate is to select regular prostate health screening. If you are forty years and above, you should choose prostate examination at least once a year.

1 | 2 >>

Uusi kommentti